Referenceronline@jyskonlinemedie.dk2019-10-29T12:04:19+00:00

Udvalgte referencer

Fantastisk hjælp! Jeg ville aldrig have kunne have klaret min sag ved kommunen uden hjælp fra Berith. Altid klar til at hjælpe pr. Telefon (nærmest dag og nat!!) forberedt til møder og kommer altid med en forståelig oversættelse af hvad kommunen har sagt.

Jeg giver Berith og Martin de varmeste anbefalinger. I gør en KÆMPE forskel! Tak for hjælpen 🙂

– Kamilla

Dette firma blev vendepunktet i min årelange sagsbehandling i systemet. Jeg anbefaler på det varmeste Martin, som ikke bare har udvist høj professionel behandling og korrespondance i min sag, men også har vist stor forståelse og omsorg for mig som menneske . Han gik ind i sagen med nye øjne og fik frem det resultat som ønsket.processen hvor hård for mig, men takke vare Martins kendskab og omsorg og dygtighed fik han min sag at “glide” i mål på små 3 måneder efter jeg “hængt i systemet i næsten 9 år. Nogle personer har faktisk det rette erhverv og det mener jeg bestemt, at Martin og Berit har lykkes med her.

Stort varmt tak fordi i gør en forskel bliv ved med det og vil ikke tvivle på at gøre brug af jer fremadrettet, hvis det er nødvendigt.

– Petra

Jeg oplevede en hurtig og grundig gennemgang af min sag, og fik hjælp til at skrive en detaljeret og fagligt velunderbygget gennemgang af min sag til kommunen med henblik på at få genoptaget min sag. Jeg blev mødt med stor professionalisme og stor faglig viden hos Job og Forandring. Det gav mig vished for, at jeg fik den optimale vejledning i netop min situation.

Jeg kan kun anbefale andre trygt at søge hjælp hos Job og Forandring – så er du i de bedste hænder!

– Anita, mentor

Jeg blev under mit sygdomsforløb anbefalet at tage kontakt til den private socialrådgiver Berith Heien Lauridsen. Inden jeg tog kontakt til Berith, undersøgte jeg dog, om nogen i mit netværk kendte hende og kunne sige god for Berith. Og jeg fik hurtigt en tilbagemelding fra en person som er i samarbejde med Gigtforeningen: “Berith Heien Lauridsen er super dygtig”. Så jeg kontakte de Berith og fortalte hende om min sag.

Berith var meget imødekommende, sympatisk og forstående. Hun virkede professionel – og kort efter denne første telefonsamtale indledte vi et samarbejde. Det er jo altid en vurdering, OM man kunne have fået samme resultat uden hjælp fra en ekstern person. Men personligt er jeg rigtig glad for alle de gode råd, jeg fik fra Berith – bl.a. til udfyldelse af den forberedende rehabiliteringsplan inden mit møde med Rehabiliteringsteamet.

Jeg føler, jeg fik en yderst kompetent og professionel rådgivning fra Berith Heien Lauridsen – og kan i dag glæde mig over, at det ønske, jeg havde med mig på mødet med Rehabiliteringsteamet, blev imødekommet.

– SM, kvinde 55 år

Kort efter min sag begyndte at smuldre søgte jeg hjælp hos Berith Heien Lauridsen. Med Beriths enestående indvirkning blev jeg taget alvorligt af kommunen. Hun gjorde mig samtidig opmærksom på, hvordan jeg undgik mere kludder med kommunens socialrådgivere.

Det er min varmeste anbefaling at vælge Berith Heien Lauridsen, når der er brug for en uovertruffen privat socialrådgiver til konfliktløsninger på kommunen.

– Simon, slagterimedarbejder