Om migonline@jyskonlinemedie.dk2021-08-29T21:51:18+00:00

Om mig

Berith Heien Lauridsen

Mine store passion er alle aspekter af arbejdsmarkedet – fra at fastholdelde dig på arbejdsmarkedet til at sikre dig kontanthjælp eller førtidspension. De senere år er mit fokus på retssikkerheden i kommunernes sagsbehandling blevet skærpet. Jeg oplever nemlig desværre, at kommunerne oftere og oftere behandler en sag i strid med den gældende lovgivning. Min passion og ønske om at dele min viden med dig er helt centralt for Job og Forandring. Det er vores mission at give dig den information, som er nødvendig for, at du selv træffer den bedste beslutning for dit liv på og uden for arbejdsmarkedet.

Jeg er uddannet socialrådgiver og efterfølgende Kandidat i socialt arbejde med speciale i “Beskæftigelsesfeltet i forandring” (hhv. 2007 og 2013 fra Aalborg Universitet).

Tidligere har jeg arbejdet for Rebild Kommunes jobcenter og som projektmedarbejder med speciale i ressourceprofilen, samt for Mariagerfjord Kommune som fastholdelseskonsulent og projektmedarbejder med ansvaret for forrevalideringsforløb. Jeg er tidligere uddannet isenkræmmer, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. På grund af en arbejdsskade, der aldrig blev anmeldt, begyndte jeg på socialrådgiverstudiet via revalidering i 2003.

Privat bor jeg med Martin i Aalborg. Sammen har vi Mikkel fra 2000 og Kristine fra 2002.