Om os2020-01-19T18:29:58+00:00

Om os

Berith Heien Lauridsen

Mine store passion er alle aspekter af arbejdsmarkedet – fra at fastholdelde dig på arbejdsmarkedet til at sikre dig kontanthjælp eller førtidspension. De senere år er mit fokus på retssikkerheden i kommunernes sagsbehandling blevet skærpet. Jeg oplever nemlig desværre, at kommunerne oftere og oftere behandler en sag i strid med den gældende lovgivning. Min passion og ønske om at dele min viden med dig er helt centralt for Job og Forandring. Det er vores mission at give dig den information, som er nødvendig for, at du selv træffer den bedste beslutning for dit liv på og uden for arbejdsmarkedet.

Jeg er uddannet socialrådgiver og efterfølgende Kandidat i socialt arbejde med speciale i “Beskæftigelsesfeltet i forandring” (hhv. 2007 og 2013 fra Aalborg Universitet).

Tidligere har jeg arbejdet for Rebild Kommunes jobcenter og som projektmedarbejder med speciale i ressourceprofilen, samt for Mariagerfjord Kommune som fastholdelseskonsulent og projektmedarbejder med ansvaret for forrevalideringsforløb. Jeg er tidligere uddannet isenkræmmer, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. På grund af en arbejdsskade, der aldrig blev anmeldt, begyndte jeg på socialrådgiverstudiet via revalidering i 2003.

Privat bor jeg med Martin i Støvring ved Aalborg. Sammen har vi Mikkel fra 2000 og Kristine fra 2002.

Martin Heien Lauridsen

Jeg har altid haft ønsket om at få andre omkring mig til at opnå deres bedste – om det er i forhold til at du kan komme tilbage i beskæftigelse, at arbejde mod at du kan få en førtidspension eller at få det, der sker i dialogen med kommunen oversat på en sådan måde, at du forstår, hvad der sker. Der er ikke to mennesker eller sager, der er ens, hvorfor du i mig får en person, der har fokus på dig som en individuel person. Jeg oplever stort set altid, at det at samarbejde med kommunen i stedet for imod kommunen ofte forkorter din sagsbehandlingstid. Men dertil skal siges, at hvis du finder det er nødvendigt, så udarbejder vi klager og indsigelser for dig samt inddrager borgerrådgiveren, hvis det giver mening.

Jeg er uddannet socialrådgiver med speciale inden for området beskæftigelse og udsatte voksne.

Før jeg blev uddannet socialrådgiver har jeg i 20 år arbejdet salg, salgspsykologi, ledelse, kommunikation og eksport.

Privat bor jeg med Berith i Støvring ved Aalborg. Sammen har vi Mikkel fra 2000 og Kristine fra 2002.